Ordu'da başkan takıma güveniyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Gaziantepspor karşısında taraftarımızın desteği ile 3 puanı alarak çifte bayram yapmak istiyoruz'' dedi.Türkmen, yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'u yenerek bayrama iyi bir başlan

Ordu'da başkan takıma güveniyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Gaziantepspor karşısında taraftarımızın desteği ile 3 puanı alarak çifte bayram yapmak istiyoruz'' dedi.

Türkmen, yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'u yenerek bayrama iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Gaziantepspor ile zor bir maç oynayacaklarını ifade eden Türkmen, ''Rakibimizle zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Gaziantepspor karşısında taraftarımızın desteği ile 3 puanı alarak çifte bayram yapmak istiyoruz. Hedefimiz bayrama iyi bir başlangıç yapmak. Ama futbolda da her 3 neticenin olduğunu kabul etmek gerekir. Gaziantepspor'un da zor bir takım olduğunu kabul ediyoruz. Sakin ve taraftarın 90 dakika desteği ile inşallah amacımıza ulaşacağız'' dedi.

Her günün bayram sevinci içinde geçmesi temennisinde bulunan Türkmen, ''Bayram, dostlukların pekiştiği, kırgınlıkların ve üzüntülerin bir kenara bırakılmaya çalışıldığı özel günlerdir. Her günümüz inşallah bundan sonra bayram sevinci içinde geçer. Bütün sporseverlerin, Ordusporluların ve herkesin Kurban Bayramı'nı kutluyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor