Ordu, Maraş'ı frikiklerle yıktı

PTT 1. Ligi'nin 6. haftasında Kahramanmaraşspor ile Orduspor karşı karşıya geldi. Karadeniz temsilcisi 3-2'lik sonuçla mücadeleden 3 puanla ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın 21. dakikasında Orduspor, Michel Landel'in attığı golle 1-0 öne geçerken Kahraman

Ordu, Maraş'ı frikiklerle yıktı

PTT 1. Ligi'nin 6. haftasında Kahramanmaraşspor ile Orduspor karşı karşıya geldi. Karadeniz temsilcisi 3-2'lik sonuçla mücadeleden 3 puanla ayrılan taraf oldu.
 
Karşılaşmanın 21. dakikasında Orduspor, Michel Landel'in attığı golle 1-0 öne geçerken Kahramanmaraşspor yalnızca iki dakika sonra 23. dakikada Sinan Turan!la beraberliği yakaladı. Mor beyazlılar, 34. dakikada Eren Özen ve 45. dakikada Anıl Taşdemir'in golleriyle skoru 3-1'e taşıdı ve Orduspor soyunma odasına 3-1 önde giren taraf oldu.
 
İkinci yarı karşılıklı ataklarla geçerken Kahramanmaraşspor, son dakikada penaltı kazandı ve ilk golün sahibi Sinan Turan, penaltı vuruşunda topu ağlara göndererek farkı 1'i indirdi ama bu gol ev sahibi ekibe yetmedi.
 
Bu sonucun ardından Orduspor puanını 13'e yükseltip zirve iddiasını sürdürürken Kahramanmaraşspor ise 1 puanda kaldı. Gelecek hafta Orduspor kendi sahasında İstanbul BŞB'yi konuk ederken Kahramanmaraşspor ise deplasmanda Karşıyaka'ya konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor