Ordu kaçtı İBB yakaladı

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın kritik mücadelesinde Orduspor evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oldukça gergin geçen mücadelede 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi ekibi iki kez öne geçiren golleri 3. dakikada Javier Umbides ve 33. dakikada Ayila

Ordu kaçtı İBB yakaladı

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın kritik mücadelesinde Orduspor evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oldukça gergin geçen mücadelede 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi ekibi iki kez öne geçiren golleri 3. dakikada Javier Umbides ve 33. dakikada Ayila Yussuf kaydederken konuk ekibin beraberlik sayıları 7. dakikada Edin Visca ve 86. dakikada Ömer Can'dan geldi.

Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan ve Yunus Yıldırım'ın yönettiği mücadele gole başladı. Ev sahibi Orduspor karşılaşmanın 3. dakikasında Javier Umbides'in attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise bu golün şokunu çabuk atlattı. Bülent Korkmaz yönetiminde İstanbul BŞB, 7. dakikada Edin Visca ile skora eşitlik getirdi. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda Hector Cuper yönetimindeki Orduspor 33. dakikadfa Ayila Yussuf ile tekrar öne geçti ve ilk yarı 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor