Ordu evinde kaybetti

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Orduspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 3-2'lik skorla Gaziantepspor kazandıGaziantepspor 14. dakiakda Haris Medunjanin'in golüyle öne geçse de, 28. dakikada Rumen

Ordu evinde kaybetti

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Orduspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 3-2'lik skorla Gaziantepspor kazandı

Gaziantepspor 14. dakiakda Haris Medunjanin'in golüyle öne geçse de, 28. dakikada Rumen golcü Bogdan Stancu'nun penaltıdan kaydettiği golle ilk yarıyı 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Gaziantepspor'da Litvanyalı golcü Darvydas Sernas'ın 71. dakikada attığı golle, Orduspor'da Atilla Turan 73. dakikada cevap verdi. Darvydas Sernas 75. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve frikik organizasyonu sonrası takımını 3-2'lik galibiyete taşındı.

Tehlike sınırının altında bulunan Gaziantepspor bu kritik galibiyetle kendini yukarı taşıdı ve puanını 32'ye yükseltti. Orduspor ise 29 puanda kalarak tehlikeli hatta indi.

Küme düşme hattında bulunan Orduspor gelecek hafta deplasmanda Sivasspor'a konuk olacak. Gaziantepspor ise kendi sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor