Ordu deplasmanda kaybetti

Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın sonunda gülen 1-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu.Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, 61. dakikada Tidiane Sane ile öne geçen Yılmaz Vural'ın öğrencileri, karşıla

Ordu deplasmanda kaybetti

Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın sonunda gülen 1-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu.

Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, 61. dakikada Tidiane Sane ile öne geçen Yılmaz Vural'ın öğrencileri, karşılaşmadan da tek golle üç puanı çıkarmasını bildi.

Bu skorun ardından galibiyet serisini 3 maça çıkararak 30 puanı bulan Elazığspor, dört basamak birden yükselerek 13. sıraya yerleşti. Geçtiğimiz hafta Karabükspor'u yenerek önemli bir adım atan Orduspor ise bu mağlubiyet sonrası küme düşme hattının bir sıra üstüne, 29 puanla 15. sıraya geriledi.

Süper Lig'in 26. haftasında Elazığspor deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacakken, Orduspor ise evinde Gaziantepspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler