Ordu Antalya'yı durdurdu

 Tita'nın attığı golle rakibi önünde 1-0 geriye düşen Mor-Beyazlılar, Şamil'in golüyle sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmayı başardı. Konuk takım Antalyaspor 37'inci dakikada Aissati'nin ayağından birde penaltı kaçırdı. İLK YARI: Karşılaşmanın 6'ıncı dakika

Ordu Antalya'yı durdurdu

 

Tita'nın attığı golle rakibi önünde 1-0 geriye düşen Mor-Beyazlılar, Şamil'in golüyle sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmayı başardı. Konuk takım Antalyaspor 37'inci dakikada Aissati'nin ayağından birde penaltı kaçırdı.
 
İLK YARI: Karşılaşmanın 6'ıncı dakikasında Aissati'nin kullandığı serbest atışa boş pozisyondaki Emre dokunamadı ve top auta gitti. 14'üncü dakikada gelişen Orduspor atağında Garcia pasında topla buluşan Ali, sağ çaprazda ceza sahasına girmeden ortasını yaptı. Savunma topu son anda kornere gönderdi. 19'uncu dakikada Umbides'in ortasından gelen topa Ferhat'ın şutu defansa çarparak kornere çıktı. 22'inci dakikada Şamil, sert şutunu kaleci kornere çeldi. 37'inci ceza sahası içinde İbrahim Kaş topa eliyle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Aissati, topu üstten auta attı. 40'ıncı dakikada Hasan Kabze'nin ortasında gelen topa Atila'nın kafa vuruşu auta çıktı.
 
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere bitti
 
İKİNCİ YARI: 51'inci dakikada Tita şutu ağlara gitti ve Antalyaspor 1-0 öne geçti.
 
59'uncu dakikada kornerden gelen topa İbrahim Kaş kafa vuruşu az farkla auta çıktı. 64'üncü dakikada Umbides ara pasıyla topla buluşan Şamil kaleci ile karşı karşıya kaldığ ıanda plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. (1-1) 75'inci dakikada Yiğit Gökoğlan'ın pasıyla topla buluşan Şamil'in sert şutu auta gitti.
 
Karşılaşma 1-1 sona erdi.
 
STAT: 19 Eylül
 
HAKEMLER: Fırat Aydınus (7), Serkan Ok (7), Aleks Taşçıoğlu (7)
 
ORDUSPOR: Fornezzi (6)- Garcia (5), Iniguez (5), Ferhat (6), İbrahim Kaş (5), Ali (5), Umbides (5), Şamil (6), Atila (4)(Dk. 59 Yiğit 3), Hasan Kabze (6), Stancu (5) 
 
ANTALYASPOR: Hakan Arıkan (6)- Murat (5), Ergün (5), Emre Güngör (6), Deniz (5), Koray (5), İbrahim (5), Aissati (5)(Dk.88 Mehmet Eren), Isaac (5), Diarra (4)(Dk. 78 Ömer 3), Tita (6)(Dk. 82 Janda)
 
GOLLER: Dk.64 Şamil (Orduspor) - Dk.51 Tita (Antalyaspor)
 
SARI KARTLAR: Dk.37 İbrahim Kaş, Dk.90 Umbides, Dk.79 Iniguez (Orduspor) - Dk.46 Isaac (Antalyaspor)
 
ORDUSPOR-MEDICAL PARK ANTALYASPOR MAÇININ ARDINDAN
 
ÖZDİLEK: "ORDU GİBİ ZOR DEPLASMANDAN 1 PUAN ALMAK BİZİM İÇİN İYİYDİ" 
Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, geçen haftalara göre daha iyi oynadıklarını belirterek, "Medical Park Antalyaspor'dan kazandığımız 1 puan önemli. Pozitif olarak başka haftalara göre daha iyi oynadık. Oyuncular daha çok çalıştı. Futbolda hak etme ya da etmeme konusu yoktur ve bulduğumuz pozisyonları gole çevirmek gerekiyor. Puan cetveline baktığımızda kendi beklentilerimizi istediğimiz gibi karşılayamadık. Daha fazla puan toplamak istiyoruz, daha fazla kazanmak istiyoruz. Moralin yükselmesi için galibiyetle ayrılmak gerekiyor. Ama belki bu beraberlik önümüzdeki hafta daha çok inanmamıza neden olacak. Takım maç içerisinde güzel bir tepki verdi. Böyle bir tepki vermeleri güzel. Bir puan kazandık, oyuncularımı kutluyorum" dedi. 
 
ÖZDİLEK: "ORDU GİBİ ZOR DEPLASMANDAN 1 PUAN ALMAK BİZİM İÇİN İYİYDİ" 
 
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise Orduspor karşısında 1 puan kazandıklarını ifade ederek, "Konum itibariyle seyircisiyle, iyi oynayan, mücadele eden takıma karşı oynadık. İlk 45 dakikada her istediğimizi yaptık. Hiç beklemediğimiz bir anda gol yedik, çok da basitti. Rakibin doldur boşalt ortaları, bize ciddi sıkıntı yarattı. Hakan da iyi kurtarışlar yaptı. Bakıldığı zaman 1-1 çok kötü değil. Ordu gibi zor deplasmandan 1 puan almak bizim için iyiydi. Her maçı da kazanma şansımız yok. Ordu'yu burada tebrik etmek lazım. Çok top kaybımız oldu. Bu, rakibi daha coşkulu oynamaya itti. Doğru pozisyonda olmadığımızdan gol yedik. Sonuç berabere bitti. Her iki takımı da tebrik ediyorum" diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor