Onur'un sakatlığı en çok beni üzdü

Son haftalarda omuz bölgesinden sakatlıklar yaşayan Onur Kıvrak’ın yetişmemesi ihtimaline karşı Tolga Zengin Sivasspor deplasmanına hazır tutulurken, sağlık ekibi ve teknik heyet sürekli olarak konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunuyor. Devre arasında

Onur'un sakatlığı en çok beni üzdü

Son haftalarda omuz bölgesinden sakatlıklar yaşayan Onur Kıvrak’ın yetişmemesi ihtimaline karşı Tolga Zengin Sivasspor deplasmanına hazır tutulurken, sağlık ekibi ve teknik heyet sürekli olarak konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunuyor. Devre arasında Antalya’da yapılan hazırlık maçlarında şans bulup hayli iyi değerlendiren Tolga Zengin ise arkadaşının sakatlığına en çok kendisinin üzüldüğünü belirtirken, göreve de hazır olduğunu söyledi. Onur için, “Onur çok yetenekli, karakterli ve çok kaliteli bir kaleci. Umarım en kısa zamanda iyileşir, şans verilirse ben de elimden gelenin en iyisini yaparım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler