Onur'un forması tehlikede(!)

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor'da sabah yapılan antrenmanın ardından Zokora ve Aykut Demir'in kaleye geçti.Bordo mavili ekibin yaptığı sabah antrenmanının ardından kaleci eldivenlerini giyen Aykut Demir ve Fildiş

Onur'un forması tehlikede(!)

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor'da sabah yapılan antrenmanın ardından Zokora ve Aykut Demir'in kaleye geçti.

Bordo mavili ekibin yaptığı sabah antrenmanının ardından kaleci eldivenlerini giyen Aykut Demir ve Fildişili oyuncu Zokora arkadaşlarının çektiği şutları kurtarmaya çalıştı. Bu sırada yaşananlar antrenmanın yorgunluğu üzerine oyuncuları neşelendirdi.

Ayrıca Zokora ve Aykut Demir yaptıkları kurtarışlar dikkat çekerken Onur'un formasını bu ikiliye kaptıracağı şeklinde espriler yapıldı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler