Onur'un eski kulübünden mesaj!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka'nın kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan, sakatlanarak sezonu kapatan Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın, en kısa zamanda iyileşmesi ve kalecisini devralması dileğinde bulundu.Hüseyin Çalışkan, yazılı açıklamas

Onur'un eski kulübünden mesaj!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka'nın kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan, sakatlanarak sezonu kapatan Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın, en kısa zamanda iyileşmesi ve kalecisini devralması dileğinde bulundu.

Hüseyin Çalışkan, yazılı açıklamasında, kaleci Onur Recep Kıvrak'ın kulüplerinde profesyonel olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Yetişip gelişmesinde, Türk futboluna armağan edilmesinde büyük emeklerimiz olan Trabzonspor'un ve Milli Takımımızın file bekçisi, futbolumuzun son dönemdeki parlayan yıldızı eski kalecimiz Onur Recep Kıvrak'ın uzun süre sahalardan ayrı kalacağının üzüntüsünü yaşıyoruz. Sakatlığının en kısa zamanda iyileşmesini ve gerçek yeri olan kalesini tekrar devralmasını Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi ve Karşıyaka camiası olarak yürekten diliyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor