Onur'dan taraftara çağrı

Bordo-Mavililer’in kaptanı Onur Recep Kıvrak, bugün oynayacakları Erciyesspor maçı öncesinde taraftarlardan stadı doldurmalarını istedi.İHTİYACIMIZ VARTrabzonspor bu sezon evinde oynadığı karşılaşmalara taraftarlarını çekemiyor. Trabzonspor Kaptanı Onur R

Onur'dan taraftara çağrı

Bordo-Mavililer’in kaptanı Onur Recep Kıvrak, bugün oynayacakları Erciyesspor maçı öncesinde taraftarlardan stadı doldurmalarını istedi.

İHTİYACIMIZ VAR

Trabzonspor bu sezon evinde oynadığı karşılaşmalara taraftarlarını çekemiyor. Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak da taraftarlara çağrıda bulunarak, Kayseri Erciyesspor maçında taraftarları yanlarında görmek istediklerini ifade etti. Erciyesspor maçında taraftarlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, “Bugün bizi yalnız bırakmasınlar. Artık yanımızda olsunlar” dedi.

HAVAMIZ SÜRECEK

Avrupa’da başarılı bir grafik sergilediklerini söyleyen Onur, “Bu başarımızı artık lige de yansıtmak istiyoruz. Onun için bugünkü Erciyesspor ile oynayacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor ve UEFA’da Limassol’u yenerek iyi bir hava yakaladık. Bugünde kazanarak bu havamızı sürdürmek amacındayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler