Onur'dan Bamba açıklaması!

Trabzonspor’un, önceki gün Avni Aker’de ezeli rakibi F.Bahçe’ye 3-0 yenildiği maça damgasını vuran isim kuşkusuz Sol Bamba olmuştu. Fildişi Sahilli stoper, önce 11. dakikada kendi ağlarını havalandırmıştı. Daha sonra Cristian’ın şutunda da Bamba’nın sırtı

Onur'dan Bamba açıklaması!

Trabzonspor’un, önceki gün Avni Aker’de ezeli rakibi F.Bahçe’ye 3-0 yenildiği maça damgasını vuran isim kuşkusuz Sol Bamba olmuştu. Fildişi Sahilli stoper, önce 11. dakikada kendi ağlarını havalandırmıştı. Daha sonra Cristian’ın şutunda da Bamba’nın sırtına çarpan top yine ağlarla buluşmuştu. Bordo-Mavililer’in kalecisi Onur Kıvrak’ın ise ilk golün ardından Bamba’nın özür dilemek ve teselli etmek maksatlı uzattığı eli havada bırakması ise çok konuşulmuştu. Herkes, Onur’un bu davranışının nedenini merak ederken kafalardaki soru işaretlerini gideren açıklama birinci ağızdan geldi.

‘ART NİYETİM YOKTU’
Bamba’nın kendi ağlarını havalandırmasının ardından moralinin bir hayli bozulduğunu belirten Onur, Fildişi Sahilli oyuncunun kendisine uzattığı eli görmediğini söyledi. Bamba’ya bir kırgınlığının olmadığını belirten deneyimli kaleci, “Bamba benim en çok sevdiğim yabancı oyuncu. İsterse bana 10 gol yedirsin, canı sağolsun. Kendisini telefonla da aradım. O olay sırasında yüzümü çevirdiğim için Bamba’nın elini göremedim. Yoksa asla art niyetim yoktu. Ben takım arkadaşlarıma asla böyle bir şey yapmam” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor