Onur'a büyük övgü!

Bordo-Mavili takımda Tolga Zengin'den kaleyi devralan ve bir daha da bırakmayan, gösterdiği yüksek performansla A Milli Takım’a da seçilen Onur Kıvrak, izleyenleri kendisine hayran bırakıyor.Ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci bölümünde de birbirinden

Onur'a büyük övgü!

Bordo-Mavili takımda Tolga Zengin'den kaleyi devralan ve bir daha da bırakmayan, gösterdiği yüksek performansla A Milli Takım’a da seçilen Onur Kıvrak, izleyenleri kendisine hayran bırakıyor.

Ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci bölümünde de birbirinden önemli kurtarışlar yaparak alınan puanlarda rol oynayan genç file bekçisi, Manisaspor sınavının da en iyilerindendi.90 dakika sonunda tebrikleri kabul eden Onur Kıvrak, mütevazilikten de vazgeçmiyor.

Önemli olanın takım başarısı olduğunu dile getiren oyuncu, “Stres bu işin olmazsa olmazı. Rakiplerimizin de aynı şeyleri hissettiğini biliyoruz. Üst üste 2 maç kazanmak bizi kendimize getirdi, gelecek için daha da umutlandırdı” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler