Onur yine müthiş!

Sahadaki duruşu, kurtarışları ve kaptanlığıyla Trabzonspor'un efsaneleri arasına girmeye yakın olan Onur Kıvrak, Kayseri karşısında da müthiş oynadı.26. dakikada önce Biseswar'ın şutunu süper bir refleksle kurtaran milli kaleci, pozisyonun devamında Bobo'

Onur yine müthiş!

Sahadaki duruşu, kurtarışları ve kaptanlığıyla Trabzonspor'un efsaneleri arasına girmeye yakın olan Onur Kıvrak, Kayseri karşısında da müthiş oynadı.

26. dakikada önce Biseswar'ın şutunu süper bir refleksle kurtaran milli kaleci, pozisyonun devamında Bobo'nun kafa şutunu aynı güzellikte çeldi. Kayseri'nin 39'da Mijailoviç ile bulduğu gole kadar kalesinde başarıyla görev yapan Onur, bu pozisyonda savunmanın kurbanı oldu. Kaptan, maçın kalan dakikalarında da Kayseri şutlarına set çekerek topun kalesine girmesine izin vermedi. Onur, dün kalesini bulan 7 şutun 6'sını önleyip, 1 gol yedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor