Onur yeni sezondan çok umutlu!

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, yeni sezonda da hedeflerinin her zaman olduğu gibi şampiyonluk olduğunu söyledi. Feriye Ortaköy'de düzenlenen forma tanıtımında basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Trabzonspor'un milli kalecisi Onur K

Onur yeni sezondan çok umutlu!

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, yeni sezonda da hedeflerinin her zaman olduğu gibi şampiyonluk olduğunu söyledi.

Feriye Ortaköy'de düzenlenen forma tanıtımında basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Kıvrak, herkese güzel bir lig dileyerek, "Gerçekten yeni formalarımız birbirinden güzel, arkadaşlarımızın üzerinde de çok güzel durduğunu düşünüyorum. Yeni sezonda da hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk. Bu sene de bunu başarmak için çalışacağız. " diye konuştu.

Önlerinde Şampiyonlar Ligi için eleme maçları olduğunu hatırlatan Onur, "Onlardan da en iyi derecelerle çıkıp tur atlamak istiyoruz.

Bu sezon bambaşka bir sezon olacağını düşünüyorum. Trabzonsporlulara en hayırlısını diliyorum. " ifadelerini kullandı.

Takımdan ayrılan isimlerin Trabzonspor'u nasıl etkileyeceği yönündeki bir soruya da Onur, "Ayrılan isimler 3 – 4 yıldır birlikte olduğumuz isimlerdi. Ama yerlerine çok kaliteli isimler geldi. Uyum sorunu aşıldığı zaman etkileyeceğini düşünmüyorum. " yanıtını verdi.

Bordo - mavili takımın savunma oyuncularından Ferhat ise, bir haftadır Trabzon'da çalıştıklarını hatırlatarak, "Sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Yarın Hollanda kampı var. Geçen sezonun olduğu gibi şampiyonluk yarışına girip şampiyon olmak için mücadele edeceğiz. Takımda yeni transferlerimizle güzel bir arkadaşlık ortamı oluştu. İnşallah her şey yolunda gidecek ve güzel bir başlangıçla devam edeceğiz yolumuza. " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler