Onur: Yaşlandığımı hissettim!

Tedavi olduktan sonra Trabzon'a bugün gelen Onur Recep Kıvrak, "Öncelikle Trabzon'da olmaktan çok mutluyum. Burayı, arkadaşlarımı, teknik heyet ve personeli gerçekten özlemişim. Tedavi süresi olarak Amerika'da hiçbir sıkıntı yaşamadım fakat, maçları orada

Onur: Yaşlandığımı hissettim!

Tedavi olduktan sonra Trabzon'a bugün gelen Onur Recep Kıvrak, "Öncelikle Trabzon'da olmaktan çok mutluyum. Burayı, arkadaşlarımı, teknik heyet ve personeli gerçekten özlemişim. Tedavi süresi olarak Amerika'da hiçbir sıkıntı yaşamadım fakat, maçları oradan takip etmek dünyanın en sıkıntılı ve heyecanlı işiydi. Bir kaç yaş yaşlandığımı hissettim" dedi.

 

Özellikle Gençlerbirliği maçını hiç unutamayacağını belirten Onur, "Oynadığım dönemde bana en çok yardımcı olanların başında gelen Tolga ağabeyimin, haftalar sonra ilk maçıydı. Hele o golü yediğinde neler yaşadığını bende hissettim. Galibiyet golü geldiğinde ağladığını görünce bende çok farklı duygular içinde oldum" ifadelerini kullandı.

 

Amerika'da atroskopi olduktan sonra rehabilatasyon döneminin çok başarılı geçtiğini belirten Onur, "Programımı aksatmadan doktorlar kontrolünde sürdürdüm. Bu süre beklenenden erken tamamlandı. Bundan sonra çalışmalarımı burada sürdüreceğim. Bu program dahilinde devam eder ve bir aksilikle karşılaşmazsam gelecek sezon hazırlık kampında arkadaşlarım ile birlikte yer alacağım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor