Onur transferde noktayı koydu

Bordo-Mavili takımın başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, geleceğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Adının sık sık başka takımlarla anılmasını umursamadığını belirten 25 yaşındaki eldiven yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini söyledi. On

Onur transferde noktayı koydu

Bordo-Mavili takımın başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, geleceğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Adının sık sık başka takımlarla anılmasını umursamadığını belirten 25 yaşındaki eldiven yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Onur, gelecek sezon hem kendi performansının hem de takımın kalitesinin çok farklı olacağını düşündüğünü belirterek şöyle dedi: Transfer söylentilerine hiçbir zaman kulak asmadım. Şu anda tatilimi yapıyorum ve kendimi yeni sezona hazırlıyorum. Umarım çok iyi bir sezon geçiririm ve hem benim için, hem Trabzonspor için istediğimiz noktalara ulaşırız. Kulübün tarihinde kendime yer açmak için elimden geleni yapıyorum.

Taraftarı çok seviyorum

Geçen senenin kötü izlerini tamamen kafasından sildiğini ifade eden tecrübeli eldiven, “Yönetim değişti, teknik heyet değişti, aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Yaşadığımız bu kan değişikliğinin takıma olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kamp başladığında bunu zaten en iyi şekilde göstermeye başlayacağız. Yeni sezonda taraftarımızı hep güldürmek istiyoruz. Onların beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum, bende onları aynı şekilde seviyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler