Onur: Trabzonlu oldum

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, büyük formayı, şerefli formayı ve bu temiz formayı giymekten son derece gurur duyduğunu belirterek, "Beni burada o kadar güzel karşıladılar ki; yarı İzmir'li yarı Trabzon'lu oldum" dedi.Trabzonspor’da ba

Onur: Trabzonlu oldum

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, büyük formayı, şerefli formayı ve bu temiz formayı giymekten son derece gurur duyduğunu belirterek, "Beni burada o kadar güzel karşıladılar ki; yarı İzmir'li yarı Trabzon'lu oldum" dedi.

Trabzonspor’da başarılı performansıyla Avrupa takımlarının da kıskacı altında olan Onur, Tayfa Grubu'nun resmi dernek açılış törenine katıldı. Grup üyeleriyle birlikte pasta kesen başarılı file bekçisi, Tayfa Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harun Çelik'e üzerinde ismi yazılı forma hediye etti.

Pasta kesimi sırasında konuşma yapan Onur, Trabzonspor'a İzmir'den geldiğini belirterek, "Ben İzmir'den gelmiş olabilirim. Ama burada her zaman ailemdeki gibi karşılandım. Büyüklerim babam gibi, ablalarım annem gibi, kardeşlerim hepsi beni o kadar güzel karşıladılar ki; Trabzonlu oldum. Yarı İzmir'li, yarı Trabzonluyum. Bu büyük formayı, bu şerefli ve temiz formayı giymekten dolayı son derece gururluyum. Allah, inşallah nasip eder ve uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet ederim" dedi.

Kaleci Onur, daha sonra Trabzonspor'a geldiği Karşıyaka Kulübü atkısıyla ve bordo-mavili atkıyla birlikte basın mensuplarına poz verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler