Onur: Tek şeye üzüldüm!

Trabzonspor ve A Milli Takım'ın başarılı kalecisi Onur Kıvrak, 4-6 ay arasında sahalardan uzak kalacağının açıklanmasından sonra açıklamalarda bulundu."En büyük üzüntüm 9 hafta kala takımımı yalnız bırakmam" diyen Onur, "Kulübüm var gücüyle bana yardımcı

Onur: Tek şeye üzüldüm!

Trabzonspor ve A Milli Takım'ın başarılı kalecisi Onur Kıvrak, 4-6 ay arasında sahalardan uzak kalacağının açıklanmasından sonra açıklamalarda bulundu.

"En büyük üzüntüm 9 hafta kala takımımı yalnız bırakmam" diyen Onur, "Kulübüm var gücüyle bana yardımcı oluyor. Sahalara hızlı bir şekilde dönmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"KULÜBÜM ELİNDEN GELENİ YAPIYOR"
"Şu anda her şeye dokturumla birlikte bakıyoruz. Doktorum elinden geleni yapıyor" diyen Onur Kıvrak, Trabzonspor Kulübü'nün var gücüyle kendisine destek olduğunu ifade etti.

"DOKTORUM VE KULÜBÜMLE BİRLİKTE KARAR VERİYORUZ"
"Tedavinin şekline dokturumla ve kulübümle birlikte karar vereceğiz. Hep birlikte ortak bir karar vereceğiz. Doktorumun önerileri ve kulübümün desteği benim için çok önemli. En iyi yöntemi en hızlı şekilde seçerek ilerleyeceğiz" diyen Kıvrak, en çok üzüldüğü şeyin, ligin tamamlanmasına 9 hafta kala Trabzonspor'u yalnız bırakmak olduğunu belirtti.

"TAKIMIMI YALNIZ BIRAKTIĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM"
Ligin tamamlanmasına 9 hafta kala Fenerbahçe ile verilen zirve mücadelesinde takımını yalnız bıraktığına çok üzüldüğünü ifade eden Onur, "Her şeyin hayırlısı olsun istiyorum. Keşke sezon içerisinde böyle bir şey olmasaydı. 9 hafta kala zirve mücadelesinde Trabzonsporumu yalnız bıraktığım için çok üzülüyorum. Başka üzüldüğüm bir şey yok. Her şeyin hayırlısı. Ama takımımı yalnız bıraktığıma çok üzülüyorum" ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR'DA KALE EMİN ELLERDE"
"Ben şimdi yokum ama Tolga Abim var, Bora Abim var. Çok iyi kalecilerimiz var. Trabzonspor'un kalesi emin ellerde. Onlar da ellerinden geleni yapacaklar" diyerek Trabzonspor'da kalede bir sorun yaşanmayacağını belirten Onur, "Onlar beni aratmayacaklar" dedi.

TARAFTARLARA MESAJI
"Trabzonspor kalede bir sorun yaşamayacaktır. Trabzonspor'un şampiyon olacağına inanıyorum. Taraftarlarımız merak etmesin. Ben de en iyi ve hızlı şekilde sahalara dönmek için kulübümle birlikte elimden geleni yapacağım"

25 MAÇIN HEPSİNDE İLK 11'DE FORMA GİYDİ
Bu sezon Trabzonspor'un ligde oynadığı 25 maçın tamamında ilk 11'de forma giyen ve 1 sarı kart gören Onur, A Milli Takım'a da daavet ediliyor. Spor Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin hemen ardından averaj farkıyla ikinci sırada yer alan Trabzonspor, geride kalan 25 maçta kalesinde 20 gol gördü ve Bursaspor ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor