Onur seri yaptı

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak son 4 haftadır kalesini gole kapattı.Başarılı kaleci Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Sivasspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederken Onur yine yaptığı kurtarışlarla dikkat çekmişti.Bu karşılaşmanın ardı

Onur seri yaptı

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak son 4 haftadır kalesini gole kapattı.

Başarılı kaleci Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Sivasspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederken Onur yine yaptığı kurtarışlarla dikkat çekmişti.

Bu karşılaşmanın ardından Hüseyin Avni Aker stadında oynadığı Kasımpaşaspor ve deplasmanda karşılaştığı Elazığspor ile 0-0 berabere kalan bordo mavili ekipte alınan 1 puanda Onur'un yaptığı kurtarışların büyük etkisi vardı. Bu karşılaşmaların ardından Onur dün akşam oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında da gol yemeyerek son 4 haftadır kalesini gole kapatmış oldu. Onur'un gol yaptığı bu seride son haftalarda savunma oyuncularınında performansının etkisi var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler