Onur Recep Kıvrak'a büyük sürpriz

Haber61 – Spor Servisi – Bir süre önce çıkan bedelli yasasında 1988 doğumlu olanlar yararlanamıyordu. Yararlanamayanlar arasında Trabzonspor’un Milli kaleci Onur Recep Kıvrak’ta yer alıyordu. Başarılı file bekçisi 1 Ocak 1988 doğumlu olduğundan bedelli ol

Onur Recep Kıvrak'a büyük sürpriz

Haber61 – Spor Servisi – Bir süre önce çıkan bedelli yasasında 1988 doğumlu olanlar yararlanamıyordu. Yararlanamayanlar arasında Trabzonspor’un Milli kaleci Onur Recep Kıvrak’ta yer alıyordu. Başarılı file bekçisi 1 Ocak 1988 doğumlu olduğundan bedelli olarak askerliğini yapamayacaktı. Ancak; En son 31 Aralık 1987 doğumluların yararlanacağı bedelli askerlikte sürpriz bir değişikliğe gidildi. Son duruma göre bedelli askerlikten 1 Ocak 1988 doğumlular da yararlanabilecek. Böylelikle Onur eğer isterse bedelliden yararlana bilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler