Onur özür diledi

Trabzonspor'da kaptan Onur Kıvrak, Lazio karşısında son dakikalarda yenilen goller ile alınan 3-3'lük beraberlik sonrasında açıklamalarda bulundu.Yediği hatalı gol için özür dileyen Onur, "Çok iyi başladık. İnamıştık da takım halinde, öne de geçtik. Futbo

Onur özür diledi

Trabzonspor'da kaptan Onur Kıvrak, Lazio karşısında son dakikalarda yenilen goller ile alınan 3-3'lük beraberlik sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yediği hatalı gol için özür dileyen Onur, "Çok iyi başladık. İnamıştık da takım halinde, öne de geçtik. Futbolun adaleti yok mu diyelim bu yüzden mi zevkli diyelim. Kötü goller yedik, ikinci golü de benim yüzümden yedik. O topa çıktıysan dokunacaksın. Özür diliyorum. İyi takımız. Önümüzde bir F.Bahçe maçı var. Klasik olacak ama bu maçı unutmamız lazım. Kısmet diyelim" dedi.

Gruptan çıkma şanslarını da değerlendiren başarılı kaleci, "Futbol 11 kişiyle oynanıyor. Sahada favori falan yoktur mücadele, istek vardır. Lazio iyi ama Trabzonspor da iyi bir takım. İnşallah gruptan çıkarız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor