Onur nereye transfer olmak istiyor?

Trabzonspor teknik heyetinin önemli isimlerinden Hami Mandıralı, ismi Atletico Madrid ve Valencia gibi kulüplerle anılan milli kaleci Onur Recep Kıvrak'ın, Avrupa'da büyük bir takıma gitmek istediğini söyledi.Mandıralı, "Bana göre Türkiye'nin en iyi kalec

Onur nereye transfer olmak istiyor?

Trabzonspor teknik heyetinin önemli isimlerinden Hami Mandıralı, ismi Atletico Madrid ve Valencia gibi kulüplerle anılan milli kaleci Onur Recep Kıvrak'ın, Avrupa'da büyük bir takıma gitmek istediğini söyledi.

Mandıralı, "Bana göre Türkiye'nin en iyi kalecisi Onur" dedi ve ekledi: "Böyle bir kaptanımız olduğu için biz de gururluyuz. Oyuncuların bir hedefi olmalı. Onur'un da var. Yarın şartlar ne getirir, götürür bilmiyorum; ama onun hedefi Avrupa'da oynamak. Kendisine geçen gün şunu söyledim. Gideceksen Avrupa'da isimli bir takıma git. Sıradan bir takıma gidip, hayatını harap etme. O da öyle bir arayış içerisinde, 'Hem Trabzonsporumuz kazansın. Hem de ben gideyim Avrupa'nın büyük bir takımında ülkemi temsil edeyim' diyor. Bunları konuşuyoruz. Sanırım kendinin bildiği bir şey vardır. Onu da sanırım kendisi açıklar."


GALATASARAY MAÇINDA SEZONUN EN İYİ FUTBOLLARINDAN BİR TANESİNİ OYNADIK
Mandıralı, "Galatasaray maçında sezonun en iyi futbollarından bir tanesini oynadık. Galatasaray'ın şutları var; ama bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Colman yüzde yüzlük golü atsaydı; maçın akışı daha farklı olabilirdi. Bence maçın hakkı beraberlikti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor