Onur Kıvrak'ta son dakika!

Bir süre önce sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattığını kendisi açıklayan ancak resmi sözleşmeyi henüz imzalamayan Trabzonspor'un filebekçisi Onur Recep Kıvrak'ın sözleşme uzatıp uzatmayacağı söylentilerine son nokta.Onur'un Trabzonspor'la prensipte anlaş

Onur Kıvrak'ta son dakika!

Bir süre önce sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattığını kendisi açıklayan ancak resmi sözleşmeyi henüz imzalamayan Trabzonspor'un filebekçisi Onur Recep Kıvrak'ın sözleşme uzatıp uzatmayacağı söylentilerine son nokta.

Onur'un Trabzonspor'la prensipte anlaştığı aradaki küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından da kısa süre içerisinde bordo-mavili ekiple yeniden sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Takım içi dengelerin göz önünde bulundurularak, son bir düzenleme daha yapılmasının planladığı öğrenildi.

MANCHESTER UNİTED TRANSFERİ DOĞRU MU?
Manchester United'in geçtiğimiz sezon izlediği öğrenilen Onur Kıvrak'ı ingilizlerin yine takipte olduğu ancak henüz bir resmi girişimde bulunulmadığı belirtildi. Onur'un Trabzonspor'a daha sıcak baktığı bir gerçek.

Onur Kıvrak, facebook sayfasına, "Kulübümle olan sözleşmemi 2015'e kadar uzattım çok mutluyum" diye de yazmıştı.

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor