Onur Kıvrak'ta neler oluyor?

Transfer olduğu dönemde uzun bir süre yedek bekleyen, ardından gelen fırsatı ise çok iyi bir şekilde değerlendirerek kaleye geçen Onur, yaşadığı sakatlıktan sonra yeniden forma için beklemeye başladı. 2013 yılında sözleşmesi sona erecek olan Onur, bir sür

Onur Kıvrak'ta neler oluyor?

Transfer olduğu dönemde uzun bir süre yedek bekleyen, ardından gelen fırsatı ise çok iyi bir şekilde değerlendirerek kaleye geçen Onur, yaşadığı sakatlıktan sonra yeniden forma için beklemeye başladı. 

2013 yılında sözleşmesi sona erecek olan Onur, bir süre önce her konuda anlaşmaya varıldığını belirterek, Trabzonspor'da kalma yönündeki tavrının da değişmediğini söyledi.

BAŞKAN ŞENER İLE ANLAŞTI AMA
Onur'un sözleşmesini uzatamamasının önündeki en büyük engelin maddiyat olduğu öğrenildi.

Başkan Sadri Şener ile konuşup anlaşan, ancak daha sonra takım içi dengeler öne sürülerek fiyatta indirime gidilmesi talep edilen Onur, "Ben gerekli fedakarlığı yapıyorum" diyerek bu talebi geri çevirdi.

Onur, anlaşılan rakama imza atmak için sabırsızlandığını belirterek, "Anlaştığımızı daha önce açıklamıştım ancak şu ana kadar imza atmamak beni gerçekten çok üzüyor.

Çünkü kalmak istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor