Onur Kıvrak kendine yasak koydu

 Trabzonspor'un genç kalecisi Onur Kıvrak'tan anlamlı yasak. Sivasspor maçında omzundaki bağları kopan ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Tolga Zengin'e büyük destek geldi. Bordo-mavili takımın başarılı file bekçisi Onur Kıvrak takım arkadaşı, kap

Onur Kıvrak kendine yasak koydu

 

Trabzonspor'un genç kalecisi Onur Kıvrak'tan anlamlı yasak.
 
Sivasspor maçında omzundaki bağları kopan ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Tolga Zengin'e büyük destek geldi. Bordo-mavili takımın başarılı file bekçisi Onur Kıvrak takım arkadaşı, kaptanı Tolga Zengin'in sakatlığı geçip birlikte çalışana kadar medyaya röportaj vermeme karar aldı. 
 
Bunu takım arkadaşına bir saygısızlık olarak addeden Onur Kıvrak, kararı almasını ise şöyle açıkladı: "Aynı duyguları ben de yaşadım. Yaşadıklarımı bir başkasına yapmam doğru değil. Tolga ağabey ile biz çok iyi arkadaşız. O yüzden takımın önüne çıkacak ne fotoğraf ne de haber yaptırarak gündem olmak istemiyorum. Tolga ağabey de ben sakatlandığımda aynı hassasiyeti göstermişti. O'nun bir an önce iyileşmesini bekleyeceğim. Bu saygısızlığı kaptanımıza yapamam. Benim işim kalede yer alıp görevimi en iyi şekilde yapmak olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor