Onur ile son görüşme bugün

Trabzonspor kalecisi Onur Recep Kıvrak ile dün akşam görüştü ve bugün bir görüşme daha yapılacak.Trabzonspor sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Onur için görüşmelerini sürdürüyor. Bordo mavili ekibin Asbaşkanı Nevzat Şakar, dün akşam evinde Onur’un menajerle

Onur ile son görüşme bugün

Trabzonspor kalecisi Onur Recep Kıvrak ile dün akşam görüştü ve bugün bir görüşme daha yapılacak.

Trabzonspor sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Onur için görüşmelerini sürdürüyor. Bordo mavili ekibin Asbaşkanı Nevzat Şakar, dün akşam evinde Onur’un menajerleriyle bir kez daha bir araya geldi. 1 saate yakın süren görüşmelerden tam sonuç alınamazken astronomik yıllık ücret isteyen menajerlerden Onur’un istediği yıllık ücret konusunda indirim yapılmasını istedi.

Asbaşkan Nevzat Şakar, menajerler ile yaptığı görüşmede Trabzonspor’un bu futbolcu için ödeyeceği yıllık ücreti bildirdi.

Bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde kaleci Onur’un menajerleriyle bugün bir kez daha bir araya gelinerek Onur konusu mutlu sonla bitirilmeye çalışılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor