Onur için ne dedi?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yarın yapılacak mali kurul hakkında ve bir süredir gündemde olan Onur meselesi ile ilgili açıklamalar yaptı.SERT BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIM YOKMali Genel Kurul’a katılacağını ifade ederek sözlerine başlayan Şener, “Trabzon’dayı

Onur için ne dedi?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yarın yapılacak mali kurul hakkında ve bir süredir gündemde olan Onur meselesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

SERT BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIM YOK

Mali Genel Kurul’a katılacağını ifade ederek sözlerine başlayan Şener, “Trabzon’dayım, yarın mali genel kurul var. Sert bir açıklama yapacağım falan yok, büyütülür bunlar her zaman, kaç lira alacak var, kaç lira borç var bunlar konuşulacak. Eleştirilerini söylerler, hepsi bu. En kolay şey para konuşmak borcu konuşmak zaten.. ‘Alacağı nasıl artırırız’ diyen yok ama. Bunları sen artıracaksın ki öbür taraf konuşulsun. Ben daha hiçbir Mali Genel Kurul’da ‘sayın başkan şu sponsor vardı onunla niye imzalamadınız’ diye bir eleştiri almadım” diyerek göndermelerde bulundu.

1 HAFTA SONRA YUHALARLAR

Eskişehirspor maçında taraftarlardan tepki görerek stadı terk eden başkan Şener, Kayserispor maçında tribünde olup olmayacağı hakkındaki bir soruya da yanıt verirken, yine bir göndermede bulundu. Şener, “Maça gidecek miyim bilmiyorum, bir arkadaşın düğünü var ama buna gitmezsem öbürüne giderim, 1 hafta sonra yuhalamış olurlar. Hocayla da akşam konuşacağım, kendisi Sürmene’ye gitti” dedi.

ONUR KONUSU SUNİ BİR GÜNDEM

Henüz gidecek kalacaklarla ilgili bir çalışma olmadığını ifade eden Şener, “Borç yapma diyorlar zaten. Öyle bir ortamda bu cümle de kullanılmaz, ikisi birbirine tezat cümleler olur” dedi. Onur’un Galatasaray’a transferi hakkındaki iddialara da sert çıkan Şener, “Öyle bir konu yok, suni bir gündem. Bence başka bir gündem bulsunlar” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler