Onur için bambaşka bir duygu!

Sezon başında Beşiktaş’a transfer olan Tolga Zengin ile Bordo-Mavili takımdaki arkadaşlıkları parmakla gösterilen Onur, “Tolga abiye karşı oynamak farklı olacak” dedi. Onur, yıllarca Tolga Zengin ile birlikte Trabzonspor’un başarısı için mücadele ettikler

Onur için bambaşka bir duygu!

Sezon başında Beşiktaş’a transfer olan Tolga Zengin ile Bordo-Mavili takımdaki arkadaşlıkları parmakla gösterilen Onur, “Tolga abiye karşı oynamak farklı olacak” dedi. Onur, yıllarca Tolga Zengin ile birlikte Trabzonspor’un başarısı için mücadele ettiklerini belirtirken, “Tolga abi ile mükemmel bir dostluğumuz vardı. Forma giymediğimiz dönemlerde, sakatlandığımız dönemlerde fırsat kollamaktan ziyade hep birbirimize destek olduk. Şimdi ayrı ayrı kaleleri koruyacak olmamız biraz garip geliyor ama profesyonelliğin gereği bu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor