Onur, İbrahimoviç'e meydan okudu!

A Milli Takımın, İsveç ile yarın Ankara'da yapacağı özel maç öncesinde Onur Kıvrak açıklamalarda bulundu.Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak yaptığı açıklamada İbrahimoviç'e meydan okudu. Kıvrak açıklamasında şunları söyledi:"Grubumuz öneml

Onur, İbrahimoviç'e meydan okudu!

A Milli Takımın, İsveç ile yarın Ankara'da yapacağı özel maç öncesinde Onur Kıvrak açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak yaptığı açıklamada İbrahimoviç'e meydan okudu. Kıvrak açıklamasında şunları söyledi:

"Grubumuz önemli takımlardan oluşuyor ama biz geçmişte çok turnuva kaçırdık artık kaçırmak istemiyoruz. Bu biz futbolcular için de çok önemli. Ülkemizi o turnuvada en iyi şekilde temsil edeceğiz. İnşallah iyi bir şekilde yolumuzda ilerleyip sonunu getiririz. İyi bir ekibiz arkadaşlık çok iyi seviyede. İyi sonuçlar almaya başladıktan sonra takımın motivasyonu ve halkımızın da desteği artar diye düşünüyorum. Taraftarlarımızın maçına Kırmızı ve Beyaz forma ile gelmesini umuyoruz. 18 yaşında olsaydım sürekli öğrenmek isterdim. Bu zamana kadar karşıma hep doğru kişiler çıktı ve buralara geldim. Bu zamana kadar rahat yeneriz' dediğimiz takımlara kaybettiğimiz için başarısız olduk. Biz Hollanda'ya gelene kadar diğer rakiplerimizi yenelim sonrasını zaten başarırız. Biz kupayı kazanamıyorsak kim kazanırsa kazansın önemli değil. Biz milli takım futbolcularıyız. Her kulüp taraftarı bizi sevmeli diye düşünüyorum. İyi bir ekip olmak için biz takım içinde çok iyi anlaşıyoruz. İnanılmaz bir huzur var ama tabi taraftar da önemli. Onlar da bizi takım ayırmadan destek vermeli o zaman daha başarılı oluruz. Ibrahimovic için 'demirden korksam trene binmezdim' diyebilirim. Ben görevimi en iyi şekilde yerine getiririm. Kimseden bir korkum yok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor