Onur hazırlanıyor!

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon ligin 25. haftasında 12 Mart 2011 günü Kasımpaşa ile oynadığı maçta sakatlanan kaleci Onur Recep Kıvrak, 10 ay sonra 11 Ocak 2012 günü oynanacak olan İstanbul Göngörenspor maçında sahalara dönmeye hazırlanıyor.Teknik direkt

Onur  hazırlanıyor!

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon ligin 25. haftasında 12 Mart 2011 günü Kasımpaşa ile oynadığı maçta sakatlanan kaleci Onur Recep Kıvrak, 10 ay sonra 11 Ocak 2012 günü oynanacak olan İstanbul Göngörenspor maçında sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in bu sezon çok iyi bir performans sergileyen kaleci Tolga'yı Türkiye Kupası maçlarında dinlendirmesi ve Onur'u da kazanmak adına ona bu maçlarda görev vermeyi planladığı belirtildi.

Onur da yakın çevresine, "Neredeyse 1 yıl oldu. Formayı çok özledim. Umarım forma giyerim ve kendimi ispatlarım" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor