Onur gidecek mi?

Trabzonspor'da bu sezon gösterdiği performans ile dünya devlerinin bile ilgisini çeken kaptan Onur Kıvrak önemli açıklamalar yaptı. Başarılı file bekçisi, kendisine teklif gelmediğini belirterek, "Birileri ortalığı karıştırmak istiyor. Benim bir sözleşmem

Onur gidecek mi?

Trabzonspor'da bu sezon gösterdiği performans ile dünya devlerinin bile ilgisini çeken kaptan Onur Kıvrak önemli açıklamalar yaptı. Başarılı file bekçisi, kendisine teklif gelmediğini belirterek, "Birileri ortalığı karıştırmak istiyor. Benim bir sözleşmem var. Bana gelen bir teklif yok" diye konuştu. "Transfer konusunda kapı çalınacaksa kulübün kapısı çalınacak" diyen Onur şöyle devam etti: Kimsenin bir yere gittiği yok. Benim sözleşmemde 7.5 milyon euro yazıyor. Trabzonspor'un tarihinde bu kadar yüksek bir bonservis bedeli koyan yerli oyuncu yok. Gitmek istesem bu maddeyi koydurmazdım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler