Onur: Ben yürekten inanıyorum

Trabzonspor'da yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan kaleci Onur Recep Kıvrak, şampiyonluğa yürekten inandığını belirterek, "Sezon sonunda kupa coşkusunu ben de takımla birlikte yaşamak istiyorum" dedi.Onur sakatlığı süresince büyük yakınlık gördüğün

Onur: Ben yürekten inanıyorum

Trabzonspor'da yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan kaleci Onur Recep Kıvrak, şampiyonluğa yürekten inandığını belirterek, "Sezon sonunda kupa coşkusunu ben de takımla birlikte yaşamak istiyorum" dedi.

Onur sakatlığı süresince büyük yakınlık gördüğünü belirterek, "Sanki herkes benimle birlikte sakatlandı" diye konuştu.

Spor Toto Süper Ligi'nin 25. haftasında Kasımpaşa ile oynadığı maçta sakatlanan ve ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği için sezonu kapatan Onur Recep Kıvrak, ameliyat için ABD'ye gidecek. Onur'un vize işlemlerinin devam ettiği ve vizesinin alınmasının ardından bu ülkeye gönderileceği belirtildi.

Bu ülkede yapılacak operasyonun istenildiği gibi sonuçlanması durumunda Onur'un sahalara dönüş süresinin biraz daha kısalabileceği öğrenildi. Onur'un şu andaki sakatlığı ile gelecek sezona dahi yetişmeme ihtimali bulunuyor.

Onur, kulübün sakatlığı süresince kendisiyle çok yakından ilgilendiğini belirterek, "Takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için çok üzgünüm. Onlarında benimle birlikte üzüldüğünü biliyorum. Sezon başından itibaren iyi bir performans sergilediğimi düşünüyordum. Ama futbolun içerisinde olabilecek bir şansızlığı yaşadım. Şimdi en kısa sürede sahalara dönmek için tedavim neyi gerektiriyorsa onu yapacağım.

Kalbim hep takım arkadaşlarımın yanında atacak ve onlarla birlikte aynı heyecanı yaşamaya devam edeceğim. Sakatlığım süresince herkes benimle çok yakından ilgilendi. Kulüp içerisinde bir dakika dahi yalnız bırakılmadım. Herkes sanki benimle birlikte sakatlandı" diye konuştu.

KALEDE SIKINTI YAŞANMAZ
Genç kaleci sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracaklarına yürekten inandığını da vurgulayarak, "Bu inancımı bir an olsun bile kaybetmedim. Umarım ameliyatım başarılı bir şekilde sona erer ve şampiyonluk kutlamalarında takım arkadaşlarımın yanında yer alırım. O kupayı kaldırdığımda hem vicdanımın biraz daha rahatlayacağını düşünüyorum hem de bu gururun bir parçası olma onurunu yaşayacağım. Takımdaki kaleci ağabeylerim Tolga ve Bora'nın bu işi başarıyla götüreceğine yürekten inanıyorum. Her ikisi de Trabzonspor'u hedefine taşıyacak nitelikte kaleciler. Tolga ağabey ben kaleye geçtiğimde hep destek vermişti. Şimdi destek verme sırası bende" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor