Onur ameliyat masasına

Haber61 Spor ServisiTrabzonspor'un Legia Warşova karşılaşmasında talihsiz bir şekilde sol diz yan bağlarından sakatlanarak oyundan çıkan Kaptan Onur ameliyat masasına yatıyor.Onur'un Amerikalı doktoru Pittsburgh Üniversitesi Hastanesi  Ortopedik Cerrahi A

Onur ameliyat masasına

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Legia Warşova karşılaşmasında talihsiz bir şekilde sol diz yan bağlarından sakatlanarak oyundan çıkan Kaptan Onur ameliyat masasına yatıyor.

Onur'un Amerikalı doktoru Pittsburgh Üniversitesi Hastanesi  Ortopedik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Freddie Fu bu ayın 18'inde kaptan Onur'a son teşhisi koymak için İstanbul'a gelecek. Yapılacak olan astoskopiden sonra tam teşhisi koyulacak olan Onur'un ilk müsait günde İstanbul'da Prof. Dr.Fu tarafından ameliyata alınacağı öğrenildi.

Amerikalı profesörün bugünlerde yine bir önemli ameliyat için Çin Halk Cumhuriyeti'nde olduğu ve Çin'den bu ayın 18'inde İstanbul'a geleceği bildirildi.

Karşılıklı görüşmeler neticesinde edinilen ilk bilgiye göre Onur Kıvrak'ın en kötü ihtimalle  Ocak ayındaki devre arasındaki kampa  yetiştirilecek. (TB)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor