"Önümüzdeki yılların çatısını kurduk"

Haber61/spor servisiTrabzonspor’un CEO’su Burak Gürdal, “Taraftarlarımızın yıldız transferi beklentisi vardı. Cardozo ve Waris gibi isimleri alarak beklentiyi karşıladık” dedi.Satış değerleri yüksek oyuncuları alarak geleceğe yatırım yaptıklarını belirten

"Önümüzdeki  yılların çatısını kurduk"

Haber61/spor servisi

Trabzonspor’un CEO’su Burak Gürdal, “Taraftarlarımızın yıldız transferi beklentisi vardı. Cardozo ve Waris gibi isimleri alarak beklentiyi karşıladık” dedi.

Satış değerleri yüksek oyuncuları alarak geleceğe yatırım yaptıklarını belirten Burak Gürdal, finansal fair-play konusunda da sıkıntı yaşamayacaklarını ifade etti.

Birkaç pahalı transferler yaptıklarını söyleyen Gürdal, “Cardozo ve Waris gibi... Özellikle hücum hattında sıkıntı çekiyorduk. Taraftarın istediği isimlerle kadroyu güçlendirdik.  Türkiye ve Avrupa’da üst sıralara doğru ilerlemeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Finansal fair-play konusunda da Gürdal, “Yatırımlardan zarar etmeyeceğiz. Sattıklarımız ve aldıklarımız arasında ciddi bir açık vermedik. 12 milyon Euro civarında harcama yaptık. Trabzonspor’un bütçesi bunu kaldırır. Biz önümüzdeki yılların çatısını kurduk” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor