"Onlarla yüzleşeceğim"

Haber61/Spor Servisi Trabzonspor’da ‘Kulübün Olağanüstü Genel Kurul Kararı Alması’ yönünde toplanana imzaların sahte olduğunu iddia eden kulübün Genel Müdür Yardımcısı Osman Aydın’a yapılan ‘kumpas iddialarına’ aynı sertlikte cevap verdi. Maçkalı çocukluk

"Onlarla yüzleşeceğim"
Haber61/Spor Servisi
 
Trabzonspor’da ‘Kulübün Olağanüstü Genel Kurul Kararı Alması’ yönünde toplanana imzaların sahte olduğunu iddia eden kulübün Genel Müdür Yardımcısı Osman Aydın’a yapılan ‘kumpas iddialarına’ aynı sertlikte cevap verdi. Maçkalı çocukluk arkadaşlarının bu iddialarına Kulübün Genel Müdürü Aydın, “Onlarla Trabzonspor Disiplin Kurulu önünden yüzleşeceğim” dedi.
 
Noterden tasdik alarak Osman Aydın hakkında arkadaşları tarafından sunulan beyannamede;
Her ikimizde temmuz-ağustos 2014 aylarında kulüp tüzüğü ve medeni kanun hükümlerine uygun olarak toplanmakta olan ‘kulübün olağanüstü genel kurul kararı alması’ için matbu tutanağa arkadaşlarımızla birlikte kendi irademizle imza attık.
Ancak kulüp çalışanı arkadaşımız olan Osman Aydın bizi kulübe çağırdı ve ‘biz arkadaşız benim iş hayatım söz konusudur atmış olduğunuz imzalardan feragat etmemizi istedi’
Bizde arkadaşımız olduğundan getirdiği evrakları bakmadan imzaladık. Fakat daha sonrandan öğrendik ki bize imzalattırılan evraklar, ‘Bu imza bizim değildir’ ve sonradan ‘adalet için bir fener yak’ olduğundan noterden kendilerinin gönderdiği ve Alpaslan Özdemir’in bize bilgi  
Vermesiyle öğrendik. Olağanüstü genel kurul için attığımız imzalar bize ait olup kendi irademizle attık.” ifadeleri yer almıştı.
 
ALLAH’TAN BAŞKA KORKUM YOK 
Haber61’in yayınladığı bu belgelerde yer alan ifadelerle ilgili ve suçlamalara Osman Aydın, “Ben Trabzonspor Disiplin Kurulu’na müracaat ettim. Onlarla beni yüzleştirin dedim. Ayrıca iddiaları mahkemeye taşıyorum. Herkes gerçekleri görecek. Allah’tan başka kimseden korkum yok. Hesap veremeyeceğim hiçbir şey yok. Geldiler kulübe baktılar imzalarını gördüler atmadık dediler. Sonra kulüpte dilekçe yazdılar ‘bu imzalar bizim değil’ diye. Bu kadar Ben kimseye zorla bir şey yaptırmadım” dedi. 
 
Haber61’in ‘Siz arkadaşım dediğiniz o kişileri kulübe davet etmediniz mi?’ sorusuna, “Hayır kendileri geldiler. İmzalarınız var dedim. İnanmadılar bakmak için listeye kulübe kendileri geldi” diyerek cevap verdi.
 
‘Daha sonra bu iddialar ortaya atıldığında kendilerini aradınız mı?’ sorusuna ise, “Aradım ama telefonlarına bakmıyorlar” şeklinde konuştu.
 
‘Siz disiplin kurulunda yüzleşince bu kişilere ne soracaksınız?’ sorusuna ise Aydın, “Ben sizi Trabzonspor Kulübü’ne çağırdım mı? İmzalar sizin mi? Ben size zorla mı imza attırdım?”  gibi şeyler soracağım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor