"Onların canı sağolsun ama..."

Kaptan Tolga, suratında patlayan su şişesiyle ilgili olarak, “Benim canımın acıması önemli değil, onların canı sağolsun, ama kimseye bir şey atmasınlar artık. Bunlara ne gerek var” sözleriyle sitemini dile getirdi.Genç eldiven, tüm tersliklerin üst üste g

"Onların canı sağolsun ama..."

Kaptan Tolga, suratında patlayan su şişesiyle ilgili olarak, “Benim canımın acıması önemli değil, onların canı sağolsun, ama kimseye bir şey atmasınlar artık. Bunlara ne gerek var” sözleriyle sitemini dile getirdi.

Genç eldiven, tüm tersliklerin üst üste geldiğini belirterek, “Aslında biz rahatız, çünkü işleri düzelteceğimizi biliyoruz. 

Puan kayıpları, yoğun maç fikstürünün bir sonucu. Kötüydük elbette ama yıkıldık diye bir durum yok. Olur böyle şeyler. Devre arası bize çok iyi gelecektir. İkinci yarıda geçen sezonki Trabzonspor’u izletebiliriz” diye konuştu. Tolga, tribünlerden gelen ve suratında patlayan su şişesiyle ilgili olarak da, “Ne diyeyim, canları sağolsun.

Benim canımın acıması önemli değil, çünkü konu ben değilim. Ama atmasınlar, hiç kimseye bir şey atmasınlar artık. Bunlara ne gerek var” yorumunu yaptı.

Ayakkabıcı ve şişeci bulundu
Derbinin 55. dakikasında sahaya ayakkabısını fırlatan Fazlı Ö. polis tarafından teşhis edildi ve gözaltına alındı.

Fazlı Ö. ifadesinde, “Amacım kimseyi vurmak değildi, ben sadece sahaya attım” dedi. Kaleci Tolga Zengin’in yüzüne gelen su şişesini fırlattığı gerekçesiyle gözaltına alınan Turgut Y. ise suçlamayı reddetti.

Genç taraftar, “Arkamı dönüp şişeyi kimin attığına baktım, biri beni gösterince polisler götürdü” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler