Onlar gelmezse TS yandı

Trabzonspor'un ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampı sürüyor. Bordo mavililerin perşembe günü oynayacakları Celtic maçı öncesi tam bir 11'i oluşturacak oyuncusu bulunmuyor.Bordo mavililerde ilk gün 12 oyuncu ile başlayan çalışmalar bugün iki

Onlar gelmezse TS yandı

Trabzonspor'un ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampı sürüyor. Bordo mavililerin perşembe günü oynayacakları Celtic maçı öncesi tam bir 11'i oluşturacak oyuncusu bulunmuyor.

Bordo mavililerde ilk gün 12 oyuncu ile başlayan çalışmalar bugün iki oyuncunun daha kampa katılması ile 14'e çıktı. Bu iki oyuncu 1461 Trabzon'dan takıma dahil edilen Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan. Ancak bu iki oyuncudan sadece Mustafa Akbaş takımla idmana çıktı. Gökhan Alsan ise rahatsızlığı nedeniyle MR çektirmeye gittiği için takımla çalışmalara çıkamadı.

Ayrıca bugün Fildişili oyuncu Zokora'da kampın yapıldığı Antalya'ya geldi fakat takımla çalışmalara çıkmadı.

GELMEZLERSE NE OLACAK?

Trabzonspor'da yarın kampa katılmaları beklenen bazı yabancı oyuncular var. Bu oyuncular yarın kmapa katılmadıkları takdirde bordo mavili ekibi zor günler bekliyor. Çünkü Trabzonspor perşembe günü Antalya Cup'ta Celtic ile karşılaşacak. Şuan da kampta yer alan oyunculardan tam bir kadro oluşturulamıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler