“Önemli olan zoru başarmak”

Trabzonspor Basketbol Takımı Başantrenörü Hasan Özmeriç, 7 Ekim Pazartesi günü  oynanack olan Spor Toto Türkiye Kupası eleme maçları öncesi değerlendirmelerde bulundu.Başantrenör Özmeriç’in açıklamaları şu şekilde:Kurumsal yapının oturtulması ile ilgili y

“Önemli olan zoru başarmak”

Trabzonspor Basketbol Takımı Başantrenörü Hasan Özmeriç, 7 Ekim Pazartesi günü  oynanack olan Spor Toto Türkiye Kupası eleme maçları öncesi değerlendirmelerde bulundu.


Başantrenör Özmeriç’in açıklamaları şu şekilde:
Kurumsal yapının oturtulması ile ilgili yapılan çalışmalar dolayısıyla sezonu geç açtık. Ancak, gerek Kaptan Kaya Peker’in, gerekse Tutku Açık’ın, takım olma yolunda çok kısa sürede kendilerini ve takımı adapte etmesi ile aradaki açığı kapatmış olduk.
Sezon öncesi 3 hazırlık turnuvasında 9 maç yaptık. Ankara Turnuvası’nda 3 ve Edirne Turnuvası’nda da 3 galibiyet elde ettik. Edirne Turnuvası’nın hemen akabinde yer aldığımız Kosova Turnuvası’nda ise takımda ciddi şekilde yorgunluk ve ufak sakatlıkların baş göstermesi nedeniyle 1 galibiyet 2 mağlubiyetle turnuvayı tamamladık. Bu turnuva; benchten gelen arkadaşlarımızın takıma yararlarını test etmek adına bizim için çok iyi bir fırsat oldu.
Önümüzde, 7-9 Ekim tarihleri arasında oynayacağımız Spor Toto Türkiye Kupası elemeleri var. Tüm basketbol camiasının da en zor grup olarak kabul ettiği ‘Gaziantep Grubu’nda mücadele edeceğiz. Banvit, Royal Halı Gaziantep ve Pınar Karşıyaka ile 3 maç yapacağız. Banvit takımı şu an Euroleauge elemeleri oynamakta. Çok derin kadrosu var ve geçen sene de şampiyonluk için play-off oynadıklarından, grubun favorisi olarak gösteriliyorlar. Bir diğer rakibimize bakarsak; bilindiği üzere, geçen sene seyirci rekoru Royal Halı Gaziantep takımında idi. Gaziantep maçında o seyirciye karşı oynamak kolay olmayacak. Pınar Karşıyaka ise oturmuş kadrosu ve basketbol kişiliğiyle her zaman için basketbolun önde gelen kulüplerinden bir tanesidir. Biz Trabzon Basket ise her ne kadar yeni kurulmuş olsak da çok zorlu ve ciddi rakiplere karşı ilk 8 içinde kalacağımıza yürekten inanıyoruz. Önemli olan zor şartlarda başarıyı yakalamaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor