Önemli bir galibiyet aldık

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ofspor’da Altay karşısında alınan üç puan yüzleri güldürdü. Uzun bir aradan sonra Kocaeli’yi farklı mağlup ederek moral bulan Bordo-Mavililer geride bıraktığımız hafta sonu da play-off mücadelesi veren Altay kar

Önemli bir galibiyet aldık

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ofspor’da Altay karşısında alınan üç puan yüzleri güldürdü.

 

Uzun bir aradan sonra Kocaeli’yi farklı mağlup ederek moral bulan Bordo-Mavililer geride bıraktığımız hafta sonu da play-off mücadelesi veren Altay karşısında önemli bir galibiyete imza attı.

 

Her iki takımında iyi bir futbol sergilediğini belirten Ofspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, “Maçın hakkı beraberlik olmasına rağmen son dakikalarda bulduğumuz golle üç puanın sahibi olmayı başardık. Play-off mücadelesi veren bir rakip karşısında bu galibiyet bizler için iyi oldu” dedi.

 

Geriye kalan 5 maç olduğunu belirten Birinci, “Ligin tamamlanmasına 5 hafta kaldı. Bu dönem içinde oynayacağımız tüm maçlarda en iyi sonuçlar almak istiyoruz. Önceliğimiz önümüzdeki Yeni Malatya maçına en iyi şekilde motive olmaktır. Kendi sahamızda oynayacağımız müsabakayı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler