"Önce Trabzonspor sonra Türk futbolu"

Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'da yeniden bir devrim yapabileceklerini belirterek, "Kongrede sandıkta düzene hizmet eden başkan mı? yoksa adaletsiz düzenin karşısında duran, istediğini alan bir Trabzon mu ? İşte bunun oylaması

"Önce Trabzonspor sonra Türk futbolu"

Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'da yeniden bir devrim yapabileceklerini belirterek, "Kongrede sandıkta düzene hizmet eden başkan mı? yoksa adaletsiz düzenin karşısında duran, istediğini alan bir Trabzon mu ? İşte bunun oylaması yapılacak" dedi.

Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu seçim çalışmaları kapsamında delegelerle buluştuğu Sürmene’de başkan gibi karşılandı. Araklı, Sürmene ve Köprübaşı’nda delegelerle buluşan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sürmene’de yoğun ilgiyle karşılandı. Havai fişek ve sloganlar eşliğinde konuşma yapacağı salona gelen İbrahim Hacıosmanoğlu, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Gördüğü ilgi karşısında moral bulan başkan adayı projelerini anlattı.
 
Trabzonspor'da aile ortamını kurmaları halinde sorunun büyük bir bölümünü haletmiş olacaklarını belirten İbrahim Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor'daki sorunları hallettikten sonra başarılı olmamız yine zor çünkü Türk futbolu çıkar şebekelerinin elinde, emek hırsızlarının elinde. Onlar Türk futbolunu hem kendi çıkarı için kullanıyorlar hem de gücü olmayanların elinden hakkını alıyorlar. Bunları da engellememiz lazım. 1970 yılından sonra Trabzonspor'da adaletsiz gücün karşısında durup 10 yıl gibi kısa bir süre 6 şampiyonluğa ulaşmıştır. O duruşu Trabzonspor'a Anadolu beyi unvanını vermiştir ve o Anadolu takımları Trabzonspor'un peşinde gitmiştir” diye konuştu.
 
ÖNCE TRABZONSPOR SONRA TÜRK FUTBOLU
Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un kendi yapılanmasını yaptıktan sonra lider misyonuyla Türk futbolunu da temizlemek zorunda olduğuna dikkat çekerek “Türk futbolunu eline geçiren emek hırsızlarını Türk futbolunun dışına atmak zorundadır. Bunu yapacak gücü Trabzon'un vardır. Yıllardan beri adaletsiz gücün sermaye patronlarıyla Trabzonspor hakları yendiğinde mücadele ediyoruz. Savaşmaya devam ediyoruz. Başkan olduktan sonra da devam edecek. Kim nerde haksızlık yapıyorsa camia olarak karşısında bizi görecek.
 
Kongre sürecine giderken hep birliktelikten bahsediliyor. Asıl birlikteliği Trabzonspor'un başına gelen başkanın yapması gerekiyor. Bu kadar kutsal camianın gözbebeği olan Trabzonspor'u yönetiyorsanız. Koltuğa oturduğunuz andan itibaren, gurur ve hassasiyetlerinizi bir kenara bırakıp, değerlerimizi bir araya toplamak zorunluluğu vardır. Ben inanıyorum ki bizim insanımızı onöre edilmeyi bekliyor. Trabzonspor, Türk futboluna lider olup, gelecekte çocuklarımıza da temiz futbolu bırakma adına misyon üslenmelidir” şeklinde konuştu.
 
“TRABZONSPOR ÜZERİNDEN RANT DÜŞÜNCEMİZ YOK”
“Bizim Trabzonspor'u kullanıp bir rant elde etme düşüncemiz yok” diyen Hacıosmanoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
“Kişisel çıkarlarımız zarar bile görse umumuzda değil. Bütün mal varlığımızı da kaybetsek gider topraklarımızda çalışırız. 47 yaşındayım haklı olduğum da hiç kimseye boynumu eğmedim. Trabzonspor'un değerli katmanlarını yanınıza aldığınız zamanda Trabzonspor haklarını yiyecek hiç bir güç ne bu ülkede ne de dünyada var. 1967'de kuruldu Trabzonspor, Türk futbolunda devrim yaptı. 19'nu çıkarırsak 67 kongre yapacağız. Çok ilginç bir tesadüf, devrimi tekrar yapabiliriz. Onun için bu sandıkta Trabzonspor düzene hizmet eden başkan mı? yoksa adaletsiz düzenin karşısında duran, istediğini alan bir Trabzon mu ? onun oylaması yapılacak.”
 
Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor kaostan çıkmasın diye uğraşan insanlar var” diyerek “Seçim 26 Mayıs Pazar günü yapılacak. Kimin kazanacağı belli değil. Kim kazanacaksa 6 aylığına değil 2.5 yıllığına Trabzonspor rahat hizmet etmelidir. Bunun oylaması Cumartesi günü yapılacak. Söz konusu gün orda olursak Trabzonspor üzerinde halen oyun peşinde olan insanlara da iyi bir ders veririz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor