Önce haddini bilsin

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon'a geldi. Dün akşam deplasmanda oynanan Dinamo Minsk maçının ardından Trabzonspor'un 46. yıl Kutlamaları için Trabzona gelen başkan Hacıosmanoğlu Trabzon valiliği önünde düzenlenen kutlama törenin ardından

Önce haddini bilsin

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon'a geldi. Dün akşam deplasmanda oynanan Dinamo Minsk maçının ardından Trabzonspor'un 46. yıl Kutlamaları için Trabzona gelen başkan Hacıosmanoğlu Trabzon valiliği önünde düzenlenen kutlama törenin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Başkan Hacıosmanoğlu  kendisini eleştiren CHP ve MHP'li yetkililere cevap verdi Başkan Hacıosmanoğlu haksızlık karşısında susmayacağını belirterek" Herkes Trabzonspor'un hakkının yendiği yerde kükreyen bir Trabzonspor görecektir. Haksızlık karşısında ssurup oturmayacağız ve hakımızı sonuna kadar koruyacağız. Bu sadece benim düşüncem değil bütün Trabzonspor sevdalılarının düşüncesidir. Eğer ben bugün o insanları metanete çağırıyorsam o bizim ve Trabzon insanının asaletindendir. Kimse hakkımız yenirken bizden oturup izlememizi beklemesin. Hiç kimse düşünmesinki şike sürecinde sessiz kalan eylem yapmayan yürümeyen bir Trabzonspor'un hakları teslim edilmediğinde bunu hazmedip oturacağım. Bu bizim namus davamızdır, alın terimizdir Alın terimizin karşılığını Bu ülkeyi yönetenlerde yönetmeye talip olanlarda adaletli bir şekilde Trabzonspor'a teslim edilmesine mani olmayacaklar.

Bir partmizin genel başkanı sanırım unutuyor. Evet bize sahip çıkıyorsunuz ama unutuyorlarki burada mağdur olan bir Türk takımı var. Yabancı bir takıma karşı Fenerbahçe UEFA'da sıkıntıya sokulmuyor. Türkiyede şampiyonluğu Trabzonspor'un elinden çalan insanlara karşı  ceza davasında adalet tecilli etmiştir. Ancak TFF'de etmemiştir. UEFA'da Türkiyede TFF'nin verdiği adaletsiz kararları düzeltmiştir. Şimdi muhalefet liderlerininde buna dikkat etmesi lazımdır. Yabancı bir takım değil karşılarındaki Trabzonspordur. Savundukları takımda türk takımı, ama mağdur olan takımda Trabzonspor. Siz onu savunuyorsanız onun avukatlığını yapıyorsunuz demektir Trabzonspor'un değil.

Bu Trabzonspor sevdalıları ve onun payydaşlarıda sizin bu yaptığklarınızı asla unutmayacak. Yoksa bizim bir siyasi görüşümüz yok. Çalınan Şampiyonluk kupamızın Sn Başbakanda olduğu söyleniyor .Ama sn Başbakan Kişeler ve Kurumlar ayrılsın diyor" Türkiye Cumhuriyeti başbakanı olarak bunu diyor.Bir başbakanın gücü ile bizim kupamazın verilmediği söyleriyor ancak muhalefet liderlerinin söylemine bakarsanız onlar iktidara gelirse bizi yok edecekler. Am onların bu düşünceleride sadece beyinlmerinde düşünce olarak kalır. Trabzonspor'un haklı olduğu bir davada onun ne önünü kimse kesebilir nede hakkını elde etmesini engelleyebilir. Siyasiler bundan sonra konuşurken daha dikkatli konuşsunlar

Hele yiğitliğin mertliği konuşmasıyla  üslübuyla duruşuyla  ciddiyetiz tavırlarıyla CHP gurup başkan vekili hiç bir Trabzonluya bunu diyemez.Önce kendini haddini bilsin. Trabzonspor başkanı ile ilgili konuşuken Trabzonspor başkanı ne istiyor neyi savunuor ne için insanlara tepki gösteriyor ona baksın.

Belki Genel başkanlarının haberi yok ama gurup başkanlarının görevidir.Binnlerce sayfadan oluşan Tapeleri izlemeleri dinlemeleri alsın genel başkanlarının önüne koysun. Bakalım hala konuşabileceklermi.Eğer hala konuşuyorlarsa onlarda o zaman o şikeyi yapanlardanda daha arsız bir duruma düşerler. F.Bahçe'yi savunan Muhalefet partsi genel başkanları öncelikle polis ve savcılıkta bulunan o tapeleri bir incelesinler. Ordaki insanların konuşmalarını dinlesinler. Eylemlmeri okusunlar.Bunları okuduktan sonra hala o insanları savunabiliyorlarsa onlara söylenecek fazla bir sözde yok. Onlar bizimde muhatabımız değiller.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor