Önce Bale sonra Ronaldo!

Transferde son hamlesini Gareth Bale ile yapmayı planlayan Real Madrid, Cristiano Ronaldo ile de sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardı. Bu konu hakkında İspanyol ekibinden henüz resmi açıklama yapılmazken, açıklamanın Bale transferinden sonra yapılaca

Önce Bale sonra Ronaldo!

Transferde son hamlesini Gareth Bale ile yapmayı planlayan Real Madrid, Cristiano Ronaldo ile de sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardı. Bu konu hakkında İspanyol ekibinden henüz resmi açıklama yapılmazken, açıklamanın Bale transferinden sonra yapılacağı belirtildi.

Goal.com’un haberine göre Real Madrid Gareth Bale’i 115 milyon euro karşılığında kadroya katacak. Tottenham Galli oyuncuyu takımda tutmak için elinden geleni yaparken, oyuncunun da takımdan ayrılmak istemesi Real Madrid’in elini güçlendiriyor.

Mor Menekşeler bu transferi bitirdikten sonra ise Cristiano Ronaldo ile sözleşme uzattıklarını resmi olarak açıklayacak. Madrid ekibinden yıllık 17 milyon euro alması beklenen Ronaldo geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada kontrat meselesini fazla düşünmediğini söylemişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor