Önce 40'da 12'yi açıklayın

Trabzonspor kulübünün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamaya Beşiktaş ve Galatasaray’ın da destek vermesinden sonra TFF ve TSYD karşı açıklamalarda bulunmuştu. Fenerbahçe ise Cuma günü tribünde basın açıklaması yapacak ve muhtemelen bir şova dönüştür

Önce 40'da 12'yi açıklayın

Trabzonspor kulübünün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamaya Beşiktaş ve Galatasaray’ın da destek vermesinden sonra TFF ve TSYD karşı açıklamalarda bulunmuştu. Fenerbahçe ise Cuma günü tribünde basın açıklaması yapacak ve muhtemelen bir şova dönüştürecek.

Bütün bu Fenerbahçe’ye destek açıklamalarında hakemlerin hata yapabileceği ve bunların normal karşılanması gerektiği vurgulanacak.

Ancak Nihat Mızrak eleştirilerinde esas önemli nokta fahiş hakem hataları değil görevlendirilmesindeki çarpık rakamlardır. Fenerbahçe savunucularının esas açıklaması gereken nokta budur.

NİHAT MIZRAK'IN GÖREVLENDİRİLDİĞİ MAÇLARLA İLGİLİ ÇARPICI TESPİTLER SAYFA 2'DE

 

 

Nihat Mızrak Üst klasman yardımcı hakemi.  MHK’nin 10 FİFA yardımcı hakemi ve Mızrak’ın da içinde bulunduğu 70 üst klasman hakemi var. Yani Süper Lig’de bayrak sallayan 80 yardımcı hakem var.

Bir takım yılda 34 maç oynuyorsa bu maçlarda 78 yardımcı hakem görev yapar. Yani siz bir takımın her maçına ayrı yan hakem verirsiniz ne 2 hakeminiz de artar. Diyelim ki maçın iki takımı var bu nedenle de yılda 2 maç verin, hadi bi de kıyak yapın 3 verin 4 verin 12'yi nasıl açıklayacaksınız?

Nihat Mızrak’ın görev yaptığı son 40 Süper lig maçının 12’si Fenerbahçe maçı. Kupada ise toplam yönettiği 3 maçın biri Fenerbahçe maçı.  Kısaca nerede ise her üç maçından biri Fenerbahçe maçı.

18 takımlı bir ligde 40 maçta görevlendirileceksiniz ve bunun 12’si aynı takıma ait olacak. Açıklamaları ile Fenerbahçe bayraktarlığı yapan TFF ve TSYD önce bunu açıklasın.

NİHAT MIZRAK HANGİ KULÜBÜN KAÇ MAÇINI YÖNETTİ SAYFA 3’DE

 

 

Nihat Mızrak öğretim görevlisi, yani bir ilim adamı tartışmalı pozisyonlarda hata yapmış olabilir. Kimse kendisinin kötü niyetli olduğunu iddia edemez ancak bir akademisyen olarak bu hesabı nasıl izah eder.

Neden Fenerbahçenin 12 maçında bayrak sallarken hiç Karabük maçına çıkmamış? Antalya’nın 1 maçını yönetmiş?

 “Ben şimdi öğrencilerime ne diyeceğim” diyen Nihat Mızrak önce bu soruya cevap bulsun.

 Hocam! her şeyi tartışabilirsiniz ama matamatik asla yalan söylemez.

İşte Mızrak'ın son 40 maçındaki takımlar:

FENERBAHÇE12
BURSASPOR6
ESKİŞEHİRSPOR6
GALATASARAY A.Ş.6
GAZİANTEPSPOR6
TRABZONSPOR A.Ş.6
BEŞİKTAŞ A.Ş.5
GENÇLERBİRLİĞİ5
KAYSERİSPOR5
SİVASSPOR4
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR3
KASIMPAŞA3
MANİSASPOR3
MKE ANKARAGÜCÜ3
DENİZLİSPOR2
KONYASPOR2
BUCASPOR1
HACETTEPE SPOR1
ANTALYASPOR1
TOPLAM80

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler