"Önce 3 puan sonra genel kurul"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, önce Eskişehirspor maçında galibiyeti sonrasında ise TFF Genel Kurulu'nu düşündüklerini söyledi.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Önce Eskişehirspor maçından 3 puan alacağız, ardından da Futbol Federasyonu'nun Genel Kurulu

"Önce 3 puan sonra genel kurul"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, önce Eskişehirspor maçında galibiyeti sonrasında ise TFF Genel Kurulu'nu düşündüklerini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Önce Eskişehirspor maçından 3 puan alacağız, ardından da Futbol Federasyonu'nun Genel Kurulu'na katılacağız" dedi.

Eskişehirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirten başkan Sadri Şener, ikinci yarıda yakaladıkları çıkıştan sonra Karabükspor deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını hatırlatırken şunları söyledi:

"Eskişehirspor maçını kazanarak yeniden moral bulmak istiyoruz. Üç puan çok önemli. Perşembe günü yapılacak olan federasyonun genel kurulu da çok önemli. Türk futbolunu düzlüğe çıkartmak için gerekeni yapmaya çalışacağız. Yani önce üç puanı, sonra genel kurulu düşünüyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler