Omuz omuza mücadele edeceğiz

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin temayül sonrası tekrardan sahaya indi.AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin temayül sonrası tekrardan sahaya indi. Bugün Çarşıbaşı ve Beşikdüzü ilçesinde ziyaretlerde bulunan Bilg

Omuz omuza mücadele edeceğiz

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin temayül sonrası tekrardan sahaya indi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin temayül sonrası tekrardan sahaya indi. Bugün Çarşıbaşı ve Beşikdüzü ilçesinde ziyaretlerde bulunan Bilgin, partililere temayülde gösterdikleri ilgiden dolayı teşkilata teşekkür etti.

OMUZ OMUZA MÜCADELE EDECEĞİZ

Ak Parti'nin yükselen gücüne vurgu yapan Bilgin, "Üye sayısı Trabzon’da yüzbinleri geçen bir partiyiz. Türkiye’deki 40 yıllık partilerin Trabzon’da bir üyesi bile yokken bizim her mahallede, yüzlerce üyemiz var. İşte gücümüz bu dayanışmadan geliyor. AK Parti geçirdiği 6 seçimden de üyelerinin diriliği ve çalışkanlığı ile alnının akıyla çıkmasını bildi. Bundan sonra da hep birlikte omuz omuza mücadele vereceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor