Ömer: Sabri amigoluk yapmasın

Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası tribünlere bakarak kendi etrafında dönmesi nedeniyle Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çeken tecrübeli kaleci için maç sonunda Sabri Sarıoğlu ağır ifadeler kullanmıştı."KÜFÜRLERE RAĞMEN MAÇ BOYUNCA

Ömer: Sabri amigoluk yapmasın

Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası tribünlere bakarak kendi etrafında dönmesi nedeniyle Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çeken tecrübeli kaleci için maç sonunda Sabri Sarıoğlu ağır ifadeler kullanmıştı.

"KÜFÜRLERE RAĞMEN MAÇ BOYUNCA SUSTUM"

"Türk Telekom Arena tribünleri ısınmaya çıktığım andan itibaren bana ağza alınmayacak küfürler etti. Ben bunlar karşısında kafamı bile kaldırmadım. Ne el kol hareketi yaptım ne de ağzımdan kötü bir söz çıktı. Sadece sustum ve işimi yapmaya devam ettim."

"BİRİSİNİN KAFASINA BİR ŞEY ATARSANIZ, O DA SİZE ATAR"

"Maç bitmiş, lider takımdan puan almışız. İnsanın içinde bir sevinç olacak tabii ki. Kendi etrafımda dönüyorum ve adım 'Provokatör Ömer' oluyor. Buna çok üzülüyorum. İnsan durduk yerde sinirlenmez. Bir insanın kafasına bir şeyler (kartopu) atarsanız normalde o da sizin kafanıza bir şey atar. Ama benim kimseye bir şey atmışlığım, vurmuşluğum filan yok. Sadece kendi etrafımda döndüm."

"SABRİ'YE BİR ABİ TAVSİYESİ"

"Ben Sabri'den bir hayli büyüğüm. Onu severim de. Ama ben 'futbolcu Sabri'yi severim. Bir abisi olarak ona tavsiyem; hep futbolcu olarak kalsın. Amigo gibi röportajlar varmesin."

"KENDİ ÜLKEMDE NASIL DAVRANACAĞIMI BANA MUSLERA ÖĞRETEMEZ"

"Muslera'nın el kol hareketleri yaparak üzerime gelmesine rağmen sanki hiçbir şey yapmamış gibi basında onun hakkında bir şey yazılmamasını da anlayamıyorum. Onun yaptığı provokatörlük olmuyor, benimki oluyor. Futbol hayatımda ilk defa bir kaleci üzerime doğru geldi. Kendi ülkemde nasıl davranacağımı bana Muslera öğretemez."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor