Ömer Çavuşoğlu Savcıya havale

Trabzonspor yönetimi Fenerbahçe amigosu gibi davranan Ömer Çavuşoğlu’na Trabzon’a yaptığı hakaretin bedelini ödetecek.Yönetim Kurulu sosyal paylaşım sitesi Twitter’deki hesabına Trabzonspor için Pontusspor diyen Ömer Çavuşoğlu hakkında Trabzon Cumhuriyet

Ömer Çavuşoğlu Savcıya havale

Trabzonspor yönetimi Fenerbahçe amigosu gibi davranan Ömer Çavuşoğlu’na Trabzon’a yaptığı hakaretin bedelini ödetecek.

Yönetim Kurulu sosyal paylaşım sitesi Twitter’deki hesabına Trabzonspor için Pontusspor diyen Ömer Çavuşoğlu hakkında Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Twitter hesabında Trabzonspor’a hakaret eden Çavuşoğlu için Trabzonspor avukatlarından Celal Çobanoğlu, bugün Trabzon Cumhuriyet başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulundu.

Trabzonspor’a Pontusspor diyen Çavuşoğlu için hem TCK'nın 125 hem de 6222 sayılı Sporda şiddet ve düzensizliği önleme yasasının 22 maddesine göre Basın yayın yoluyla sporda şiddeti teşvik edecek açıklamalarda bulunması sebebiyle suç duyurusunda bulunuldu.

Haber: Begüm MEMİŞ / Haber61.Net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor