Ömer Aşık Houston Rockets'de

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Mehmet Atmaca ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Vali Dr. Recep Kızılcık, ziyarette yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlar

Ömer Aşık Houston Rockets'de

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Mehmet Atmaca ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. 


Vali Dr. Recep Kızılcık, ziyarette yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret ederek “STK’lar devletten daha rahat hareket etmektedirler.

 

Bu rahatlık uluslararası platformda daha çok faydalı oluyor, isteklerinizi onlara kabul ettirebiliyorsunuz. Bu nedenle devletin isteyip de yapamadıklarını STK’lar daha iyi yapabilmektedir. Trabzon’da STK’lar da çok etkin bir konumdadır” dedi.


Vali Kızılcık, işadamlarının uluslararası ticarete daha çok önem vermelerini talep ederek, “Türkiye ekonomisinin gelişmesi için dış ülkelerle temaslarınızı çoğaltmalısınız. Anlaşmaları artırarak ülkemize dış sermaye girmesini sağlamalısınız. Bunun sonucu olarak ülkemizin dış ticareti artarak ekonomimiz güçlenecektir. Siz iş adamları da bu pastadan daha büyük pay alacaksınız” diye konuştu.

 

Lojistik merkezin yeri konusunda yapılan tartışmalara da değinen Vali Kızılcık, projenin önemli olduğuna vurgulayarak, Trabzon’a sınıf atlatacak bu çalışmanın bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.


TÜMSİAD Şube Başkanı Mehmet Atmaca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz bu dönemi sizin düşündüğünüz gibi girişimciler için bir fırsat dönemi olarak görüyoruz. Ancak iş adamlarımızın kabuklarını kırmaları gerekiyor.

 

Tabi bu konularda sivil toplum kuruluşları da önemli bir yer tutuyor. Girişimci ruhların ortak akılla hareket etmesi gerekli” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor