Olympiakos hem düştü hem de...

Yunanistan Futbol Federasyonu tarafından şike yaptığı gerekçesiyle küme düşürülen Olympiakos Volou takımı Avrupa Ligi'nden de men edilmek üzere.Eurosport’un haberine göre, “UEFA’nın aldığı karar gereği Volou'nun bir önceki turda elediği Lüksemburg'un Diff

Olympiakos hem düştü hem de...

Yunanistan Futbol Federasyonu tarafından şike yaptığı gerekçesiyle küme düşürülen Olympiakos Volou takımı Avrupa Ligi'nden de men edilmek üzere.

Eurosport’un haberine göre, “UEFA’nın aldığı karar gereği Volou'nun bir önceki turda elediği Lüksemburg'un Differdange takımı alınacak ve Volou'nun çektiği kurada yer alan Paris St. Germain'le eşleşecek.

Yunanistan'da "Koriopolis" adıyla bilinen şike soruşturmasında pek çok büyük takım yöneticisinin adı geçerken, Olympiakos Volou ve Kavala kulüpleri küme düşürüldü. İki kulübün başkanları Achilleas Beos ve Makis Psomiadis ise futboldan ömür boyu men edildiler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor