Olimpiyat'ta büyük olay, MAÇ TATİL EDİLDİ!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan maçın 90+3. dakikasında büyük olaylar çıktı. Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile devam eden maçın 90+3. dakikasında direkt kırmızı kart gören Felipe Melo, oyundan çıkarken forması

Olimpiyat'ta büyük olay, MAÇ TATİL EDİLDİ!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan maçın 90+3. dakikasında büyük olaylar çıktı. Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile devam eden maçın 90+3. dakikasında direkt kırmızı kart gören Felipe Melo, oyundan çıkarken formasını tribünlere gösterdi.

Bu pozisyonun ardından tribünlerden aşağıya inen siyah-beyazlı taraftarlar bir anda sahaya girdi ve futbolcuların tamamı soyunma odasının yolunu tuttu. Sahaya giren Beşiktaşlı taraftarlara, emniyet güçleri müdahale etti ve olaylar yatıştırılmaya çalışıldı.

Yaşanan olayların ardından soyunma odasına giden Fırat Aydınus, maçın temsilcileri ile yaptığı görüşmenin ardından maçı tatil etme kararı kaldı. Beşiktaş Kulübü'nün 'güvenliği sağlayalım maç yeniden başlasın" ısrarı hakem Aydınus tarafından geri çevrildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler